Elveszett voltam
Elveszett voltam, csak sodort az élet,
Talán ezért kellett találkoznom véled.
Már majdnem belefulltam az árba,
Akkor kapaszkodtam beléd, mint egy ágba.
Elveszett voltam, teljesen árva,
Sötét, üres világba zárva.
Te hoztál vakságomba világot,
S az ürességbe ezernyi virágot.
Elveszett voltam, de már meglettem,
Hiszen te itt vagy mellettem.
Maradj itt mindig, maradj mindig velem,
Mindig fogd, s el ne engedd kezem.
2003.03.12
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.