Ha meghal az ember
akkor nő belőle egy
csontváz ugye apa?
Zörögve hajlok meg
a félig teli pohár előtt,
nekikoccantom ujperceimet
és ahogy végig csurog rajtam
ez a tartósítószer nélkül is
romolhatatlan paradicsomszósz
,újra és újra visszanövök
halott fehér vázamra.