(hello dolly)
dolly az ég ma meglazult
jaj néhány csavar tartja csak
vegyél elő gyorsan szöget
hello a kalapácsodat
legyél munkára tettre kész
miért is hamburgerben élsz
hello dolly a cadillac
a divatból már rég kiment
hello a piros űrhajód
kulcsát légy jó add hát nekem
jaj hadd száguldjak marhamód
a fertőzött interneten
hello dolly a kondomot
ne használjuk most újra fel
nézd csak az ég felénk zuhan
let’s go ugorjunk gyorsan el
dolly a francba látod épp
hogy ránk esett a kurva ég
hello halál hello zabálj
dolly szia dolly by-by
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.