Egy álom
Alkalmas az alkalom,
Hogy rím folyjon ki tollamon.
A rímeket körbe veszi az unalom,
Halálos csend ül a falakon.
A nyugalomban teljesen elmerülök,
S lassan mély álomba szenderülök.
Izzadva, remegve álmodom,
Sokminden pereg át agyamon.
Nem minden álom rémes,
Van köztük meseszép és kéjes.
A meseszép is lehet meglep?,
A kéjesben egy vadló a szerepl?.
A vadlóval akkor álmodon,
Ha szerelmemre vágyódom.
Egész héten visszatér ez az álom,
S ennek okát nem találom.
Egyvalaki van ki ezt az álmot el?zi,
Szívdobogásom az ? nevét bet?zi.
A vers végén álljon szivemnek szava,
Mely más nem lehet, csak az, hogy Baba.
2003.02.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.