ébredj csipkerózsika !
szép trágyadombról pára kél
bánatában mondja egy
kettéroppant sövény
háta mögött ijedt farkas iszik
a forrásból kiapad
a hegy összeomlik
az erdő bizony elsötétül
mindez a kakas feleségének
halála miatt jérce nem
vész el csak átalakul
a tojás előbb volt de
nem biztos
a szekérrudat kihagyom
neutron papa beleeshet
kvantum fantum csapdájába
a herceg nem fehér lovon jön
lízinges verdával
jó nő lehet ez a hello kitty
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.