Olyanok...
járnak mostanság az eszembe hogy az ember
csak ül csak üldögél nem beszél
aztán egyszerre csak kimond valami igazságot
vagy csak úgy valamit ami eddig nem volt
vagy volt de nem neki és nem így
nem így de eztán már igen
és hogy honnan kitől miért
mert olyan zavaros ha az ember csak ül
csak üldögél nem beszél
aztán egyszercsak kimond valami igazságot
de ugyanígy van ez például a találmányokkal is
az ember csak ül csak üldögél nem beszél
aztán egyszerre csak kimond valamit
akár ahogy azt az Isten is tette elsőre
aztán megcsinálja elkészíti összerakja
és büszkén néz rá ha működik
ha nem akkor is mert a saját gyermeke
de ez is olyan zavaros ha az ember csak ül
csak üldögél nem beszél
aztán egyszercsak kitalál valamit
olyanok járnak mostanság az eszembe
hogy mindig csak az igazat kéne
már ha szólunk egyáltalán ebbe a szótlan világba
mikor csak üldögélünk a tévé előtt
csak a valódit kéne de mi lenne velünk
csak a képmutatás vezet a látszat
tán ez a látszat a valóság maga
ahogy álmodjuk az érzéseket az ízeket az illatokat
ha belém szúrnának egy pengét
tán a vérem sem folyna el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.