L’amour
Én csak melletted létezem
Társam vagy, vagy ellenfelem
Nem lépek ki saját körömből
Akkor sem, ha a vihar tombol
Véletlen feléd mozdulok
Érzem, hogy szorul a hurok
Rövid pányván tart valami
A sors - mondják errefele
Egykomponensű halmazom
A térben izoláltan áll
Sajátosan, de létezem
Te legyél a jobbik felem
De te se lépjél túl közel
A territóriumomat
Karmok, mancsok védik, fogak
Maradj kinn. Biztonságosabb
De ne tűnj el, csak mint a Hold
Járj körbe-körbe. Itt ne hagyj
Legyél a Moon, a nagy l'amour
Úgy szeress, hogy magamra hagysz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.