Félek
Napok óta ködös napokban élek,
S mint egy remegő kisnyúl mindentől félek.
Félek, hogy nem bújsz hozzám soha talán,
Hogy lyuk leszel csak bennem, mint ablak a ház falán.
Félek, ajkad sohasem lehet ajkamon,
S támaszt nem keresel majd vállamon.
Félek, mikor kell majd, nem karomban zokogsz,
S nem kelhetek arra éjjel, hogy álmodban forogsz.
Félek attól, hogy szívembe zárlak,
De nem jössz sosem, hiába várlak.
Napok óta ködös napokban félek,
De félelmemben is csak Érted élek.
2003.11.22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.