Találjon Rád...
Találjon Rád most a szerelem,
Bódítson érzéki dallama,
Selymesen lágy, - pergő zenéje
Gyöngéden öleljen át, - Téged!
Kívánom, hogy valóság legyen,
Boldog légy kérlek,- ámde velem!
Karomba zárlak, ajkunk forrón,
Szenvedéllyel, tapad a vágytól.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.