A recept roppant egyszerű:
Fogjunk két matracot.
Helyezzünk közéjük egy négy
év körüli jól fejlett kisgyermeket.
A kalimpáló végtagokat
és a kismajomszerű vihogást
tömködjük vissza türelmesen
a matracok közé.
Készen is volnánk.
A szendvics frissen, vagy fáradtan
is elfogyaszt bennünket.