Benceversek - Majdnem körmondat
Jó volna
valami bizonyosság,
mint mikor a kezemet
elvágom, vagy hányok,
vagy a fiam hajszaga,
egy félrekapott kormány,
ahogy lekésik rólam az ész,
pánikrohamban kisül
egy teliholdnyi feszültség
halál fitnesz gyakorlatok,
ahogy a forró kádban újra
anyámban alszom el,
megint a fiam, ő megint,
ahogy rákényszerít, hogy
bizonyosságot teremtsek,
a teremtés bizonyosságát,
mert még csak apró anyajegy
lelkén a megalkuvás,
mert biztos benne
tudom, milyen jó,
hogy van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.