innen azt lopsz el amit akarsz
esetleg ha meglátom aztán találkozunk
és felismerlek és ha olyanom van
és ha a nagymama csilingel
a villamos visszanyal
akkor legfeljebb bemosok egy nagyot
ha minden feltétel adott
és ha fiú vagy és legalább
egy fejjel alacsonyabb