Szingli
Amihez csak kedvem szottyan,
csinálhatom bátran.
Nem kel róla beszámolnom,
akármit csináltam.
Ha a pénzem elmulatom,
sebaj, kérek kölcsön.
Nem gátolom meg a havert,
hogy még egyet töltsön.
Mosás nélkül háromszor is
felveszem az ingem.
Napok telnek el, hogy itthon
egy gramm kenyér sincsen.
A pizzás a telefonban
keresztnevem mondja.
Lazán lehetek a banda
"udvari bolondja".
Aztán egyszer megdermedek -
egy ismerős dallam,
egy illat, egy röpke emlék,
egy íz egy italban,
egy film, amit együtt láttunk,
egy lány egy kalapban -
rádöbbent, hogy nem vagy velem.
Egyedül maradtam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.