káröröm
(avagy egy kezdősor viszontagságai)
Szél támad alighogy kilép a versből
mondatok viharja tör a fákból
PÁLCÁT majd én megDel-t nyomok vagy
hagyom e tanúságnak kérdéses
úgy tűnik
JÓL megfogtuk a kilépés
pillanatát de CSAKHOGY
a kilépőtől indulunk tehát
miért is ne
mezítelenül van aki így is elegáns
fürdik törölközik
arcot fest magának színt visz lárvaszerű
bőrre járomcsontra halványpirosat
ecsetel- ez nem passzol ide-
újra nekifut: rögtönözve ecseteljük
miként tupfolgat - érts pöttyözést ezalatt-
a járomcsontokra -tényleg csak a szóismétlés
kiküszöbölése végett egy pemzlivel ám ejtsük a tégelyt le
ügyesen morzsányi festék sem veszhet kárba
későre jár tulajdonképpen
jobb ha nem vitatkozunk
a verssel se mással
későre jár úgy általában így éppen
most is lassulnak a szívverések
kitakaróznak a nyugtalanok
de mi ez
a vers mindez idáig sikeres elhallgatása
feletti örömünkhöz képest
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.