Szilágyi Ákos
Reménytelen mocsárvilág
Szétnézek a szobámban,
Semmi jót nem látok.
Szétnézek a konyhámban,
Semmi jót nem látok.
De hogyan is látnék én,
Hisz nincsen is szobám.
De hogyan is látnék én,
Hisz nincsen is konyhám.
Szétnézek a szívemben,
Semmi jót nem látok
Szétnézek a lelkemben,
Semmi jót nem látok.
De hogyan is látnék én,
Hisz üres a szívem,
De hogyan is látnék én,
Nincs is reménységem.
Szétnézek az országban,
Semmi jót nem látok.
Szétnézek a világban,
Semmi jót nem látok.
De hogyan is látnék én
Hisz nincsen is hazám
De hogyan is látnék én,
Hisz halott a világ.
Szétnézek a családban,
Semmi jót nem látok.
Szétnézek a mocsárban,
Az az amit látok.
De hogyan is látnék én,
Nincs is nekem apám.
De csak azért látom én,
Mert ez az egész világ.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|