Nélküle értelmetlen...
Megmérgeztél ugye tudod, halálosan Kedvesem,
Kifejti minden gondolatom e szó: SZERELEM!
Mert e méreg belém hatolt teljesen és örökre,
Szívemet megégette, nem nagyon csak mindörökre!
Ha bármikor meglátlak, elönt a szerelem szele,
Szívem az Irántad való szerelemmel van tele!
De ha nem látlak, mint most, vadul érted kiabál....
Nagyon nehéz elviselnem, ennél már jobb a halál!
Nyugodt vagyok, mert lényed nekem sokat jelentő,
Az agyamat és minden mást is csodásan serkentő!
Megjelentél álmaimban, nem tudlak már feledni,
Minden arra mutat, örökre Téged kell szeretni!
Problémáddal együt, Drágám, szívesen átölellek
Mindenegyes gonddal együtt,
Egyre jobban szeretlek!
Veled csak egy percig tart az örökké valóság is!
Szeretlek Kedvesem, imádlak te gyönyörű szépem,
Mert én úgy, ahogy vagy szeretlek téged!
Ég a szerelem, bolondulok és rajongok érted,
Hiszek benned Egyetlenem, ameddig csak élek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.