Talán õ volt
Talán Ő volt, kit akkor láttam,
Mikor a felhők fölött jártam.
Mikor a mosoly hangját láttam.
Mikor még nem tudtam, mi az a gyűlölet,
Mi az a szenvedés, mi az a félelem.
Mikor még nem láttam milyen az életem,
Talán ő volt, kit akkor láttam.
Egy fénysugár, ki kacajt fakaszt,
Ha nincs ott csak magad maradsz.
Fél-ni fogsz, mert csak magad leszel,
Míg szívedbe rendet teszel,
Hogy újra láthasd, újra érezd,
hogy
Biztos ő volt. Hogy újra élhess.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.