A gomb
Kéményseprő fut a tájon,
Vérző világ odatákolt
Igazságát rebegi,
Hülye gyerek, gyere ki
Elveszíted a fejedet,
nem tudod, hogy merre vagy
szeretnél már tisztán látni
de te ilyen hülye vagy
látnád végre a haláltól
megtiszított patakot
s látnád tán a vizelettől
áradozó salakod
azt sem tudod, hogy mit írsz már
csak azt tudod, akarod
Nem érted meg. Odanézz már
Ánuszodat vakarod.
Megbillent tök nyakad nyelén
Sírni nem kell, ne akarj,
Végül jó éjt, S mi minden vár
Dögöljél meg, Odavarrt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.