Az angyal
Rémálmok kínoznak ezen az este
Fájdalmam kínlódom, veszve a teste
Nincsen más csak a csend, kiráz a hideg
Nincsen más, csak sötét. félek én igen
Fényt gyújtok, nem látok így is sötét van
Segítség félelem menj innen félek
mint akkor mikor már más nincs, csak halál van
Segítség, nekem segítsetek
Ekkor már sírnom kell. Nem kapok levegőt
Haláltól rettegek, véres a lepedőm
És akkor elalszom, megnyugszok végre
Angyalok kísérnek engem az égbe
Azt mondják: mit tettél? Bocsásd meg végre
Magadnak bűnödet, s légy szabad. BÉKE
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.