Üvegszem
Tükörbe nézek, hogy lássam a szemem,
Lássam az énemet lássam a lelkem.
Lássam a világot ami belém égett,
Látni a hibákat, melyek nélkül élek.
Hibák nélkül tengek én, egy üvegszem vagyok,
Több, mint az, mely szervesen az emberen vagyon.
Nem hibázik, nem lát rémet, nem lát semmit,
hiszen
Egyszerűen semmi más csak homok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.