Képek
Elment.
Elsuhant.
Libbent a függöny.
A csésze megrepedt,
kifolyt a bor, a leves.
Akárhogy nézem,már
ragasztani sem érdemes.
Körmöm betört, ahogy
életem is ketté,
bele akadt egy korhadt fába,
az hasította szét.
Megszakad a szívem,
szivárog a vér.
Elmentél.
nyitott ablakom
zárom.
Még visszatalálsz,
utána újra kitárom.
Egyedül maradsz.
Ma még itt vagyok,
s holnap?
Írok neked levelet, verset
fájdalommal.
Ha elmegyek,
ne sírj!
Visszajövök.
Hozom magamat,s örömet, hogy
örvendj, nevess,a bút feledd.
Egyedűl vagyok,
nézek a semmibe,
talán még élek.
Naponta menekülük, sírok,
idönként megtörlik az arcom.
Kacagnak a falakon át,
talán egyszer
valaki rám talál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.