Gondolat...
Gondolat...bár nem látod...kifogytam a szavakból...
a tetteimet nem látja senki...
az érzéseimet,csak én érzem...
ha olyat...olyat mondanék...amit...te is tudod...nem hinnéd...
milyen tett kell még? milyen érzés? az kell,hogy még több szenvedést éljek át...az kell,hogy értelmetlenül szenvedjek....ha tudnám a jövőt..
.ha értenéd,mit érzek,s mit tudok,mit eddig még nem...
ha hallanám a gondolatod,ha szivedbe látnék..de tudom...csalódtál...
most fáj...hangos zsibbadás..aztán halk felébredés...csak csönd, s csak a szél suhog...
bizonyítani...hogy,ha nincs velem?
elmondanám az összes fának...az összes embernek...az összes fűszálnak,de főleg neked.
talán akkor se hinnéd....bátorítás kell...egy kicsi csöppnyi...
már nem szeretsz? még boldog tudnál velem lenni?
bár azzá tudnálak tenni,legalább egy kis mosolyt az arcodon,ha látnék...még ha nem is most...
majd később,mikor a szőlő sem lesz savanyú,s kiderül az ég,madarak szállnak az égen.Csak te..nem kell más,szeretném,ha tudnád.....
De te tudod a legjobban,gondolkozz.
Nekem addig feladatom van.És köszönöm neked!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.