Tehetetlen vágy
Megannyi szó,megannyi érzelem,
De hiába,az ember megtenni képtelen.
Hiába az ösztön,hiába a vágy,
Ha egyszerűen semmivé vált,
S egy kósza gondolat nem lehet elég,
S elveszti az egész reményt.
Tehetelen vágy ül rajtad,
Elengedted,elhagytad,
Pedig volt lehetőség.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.