Ha lekopik a máz
A fényes a kényes
Nyalható cukorédes
Alatta mit találok?
Mire lelek
Ha rálehelek
S párás melegem feloldja
A jégvirágos leplet?
Senapja-seholdja
Jeltelen eget
Koromfekete felleget
Alatta vak akarat
Ego-aggastyán kuporog
Szorongat ott
Szenvedély-kacatot
Lim-lom mániákat
Torz hibákat
Hát hiába
Mímelsz te rég
Felém erényt
Derék barátom