Így vagyunk itt, hát nem adtak át semmit,
kezeit csókolom, ez nem dolgunk nekünk.
Kikönyököltük a párkányt és kívül estünk rajta
a hatáskörünkön - de ne zárj már ki Béla!
Délután négy, a munkaidőnk letelt,
a Meki mélyén gyorsul le a Válság:
a kétsajtburger akció már lejárt,