Mért vagyok indulatos?
...mert nyakamon a kés,
egy sereg vámpír csámcsog rajtam,
te meg vattába csomagolsz,
és ez nem tipikus.
Te nem eltemetni szoktál,
hanem előhívni.
Ma nem értesz,
tegnap meg homálytól gomolyogtam.
Ma indulatos vagyok,
tegnap meg biztos egzaltált voltam.
Üzent a borítás alatti inerciarendszer.
Ami BIZTOS, hogy létezik.
És nem is indulatos vagyok,
hanem sokkos
-ez így pontos.
Torkomon akadt az elefánt.
Öt napja nem eszem,
Semmilyen gyógyszerem
Nem enyhíti a lázt.
Most semmi egyéb,
mocsok rossz,
harapok,
-bocs.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.