robotrovarok gében nyomják
a tücsök-technót
a műanyag abrosz
széleinek árnyképe
lánysziluett a falon
a tükrömön belül éjjeli lepke repked
de kívül nincs ott
ez nem az a matrix ahol lennem jó
cserepes számon lázasan
dobog az ének
gyertek vének
vigyetek át a túlsó partra