A tervezõk dícsérete
Csupán néhány szakaszt látok és pár görbét:
Vonalak bonyolult, megtervezett rendjét.
A csíráit egy emberi képzeletnek,
Amiből házak és városok születnek.
Megálmodja, megrajzolja, megalkotja.
Egyszerű, nagyszerű, hétköznapi csoda.
Életünk része minden egyes műremek.
Égig érő, beton vagy tégla épület.
Ötletek amelyek valósággá lettek.
Évszázadok nyomait örző emlékek.
A házakért, s mert megálmodták őket,
Dícséret illeti meg a tervezőket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.