volt kiabálás
az tárgyaknak dobálása
ajtócsapkodás
a düh felkúszott a gerincen
idegi alapon támadott
felülírta az agyi funkciókat
az isten haragja aztán
amilyen gyorsan jött
el is ült
a józanság fényei
megvilágítják a pusztítást
fejetetején álló kerti bútorok
kidőlt fák
helyükből kifordult bokrok
jellemzően a haragot
szégyenérzet követi
sűrű bocsánat kérések
mea culpák és
nem én voltamok