Szeress ,szeress !Én majd nem szeretlek.
Hogy megkívánlak ...:szerdán játsszuk el.
Mosolygós égből hull alá a függöny.
Vég(r)e . Beláthatnád ez így a fair.
Átkozódj csak, méginkább jobb ha eltűnsz
a színről. Számomra te nem létezel.
Ha esetleg mégis: csak tévedésből.
Ne gondolj rám! Ha vagy az is teher.