Nem keresett pontok
képtelenség
küszöbből ver falat alattunk a zaj,
zsigerét csapdossa
ne keress,
szavadat vesztetted,
úgy sincs igazad, héjad eretnek
refréned mély, vijjog,
alámossa kurgánod, képed foszlatja,
mondataid a magasban,
nincs mire szállniuk,
karmukban elejtett kettőspontok
- északi szél jégcsapot tör,
utoljára, korszaka zár -
keletről örvény,
törzsét keveri minden dzsinn,
nyakban tört szelencék,
kiszabadultak,
titkolnak hálós energiákat
vasalt percegés a karokban
visszeres bámulat
képtelen vesszők közöttük
(2008.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.