mostanában a filmek rabolnak meg leginkább.
a filmek eresztenek világgá.
keretbe foglalnak.
múltidőt biztosítanak nekem.
játék lesz az önreflexió.
talán emlékezés.
képsorok, ahogy lehettek volna.
képsorok, ahogy voltak is.
minden úgy marad, ahogy elrendezem.
minden úgy változik, ahogy a filmeken.