Tilos magzat
A magzat, mikor már unta a méhet
felrobbantott egy pokolgépet,
a vészbejáratnál a sínekre ült
és magába szúrt egy ravasz kis tűt,
a párna, a körte, a tócsa, a bolt,
a kötél, a zsömle, a cucli, a folt,
gerince liftjén szúnyog kapart
mintába hordott pupilladalt,
tétova lufin jelvény az olló,
antennaszükség-gyökérbolyongó,
kersztet vetett, kódokba dőlt
egy megállni tilos tábla előtt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Az irodalom visszavág, 2002