Ufó
Az Ufóbizottság egy bűnös egyedét a földre száműzte.
Sokáig vitatkoztak, majd így döntöttek:
- Kezd Te is úgy, mint az emberek!
a többit majd a végén..
A földre érkezvén ruhát szerzett és eledelt,
Sőt!! Még a reménnyel is bőségesen eltelt.
Letépte a virágokat, .. de szép!
Ellopta a madárszárnyat, mert
nehéz..
Főhősünk egy napon aztán így eszmélt fel:
- Nincsen semmi körülöttem..
se anyagcserém - lemerültem.
Kérdően az égre nézett,
- Most van hát a vége? A kezdetünknek..
S vagyok én a pont.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.