A szocializált De Sade
Oh míg szép a leány csak úgy ropja a táncot.
Illegeti magát; És visszautasít
- mert neki derogál- sok magamfajta srácot.
Nem marad más nekünk csak a bor és barátok.
Várja a hercegét- a szende kis naív.
Nem látja mit veszít- csak mikor már szakít
vele a szerelem. Hiába takarít .
-A szemében levő tűz, azok a karátok
-Kihunytak már. A mell is laposan sunyít
hasához dacosan ; De fogat sem találtok
a szájban, csak néhány szőrszálat mely virít,
ott az orrnak hegyén; Így meséli anyátok:
Ha most jön egy fiú, nem hordok már bugyit.
-Fogadd meg hát te is szép lány ezt a tanácsot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.