A labda
Kilencven évesek labdáznak a fedélzeten.
Pattog a játékszer jobbról balra,
és élvezi aki elkaphatja. Aki tartja
nem akarja továbbadni- mert
tudja- míg nála a foci
addig játékban tarthatja magát.
- Nézd: az egyik ott mit csinál!
Öleli, védi, babusgatja.- Milyen fura:
-Mintha édes gyermeke volna.
- De kicsúszik kezéből mint a potyka,
egy másik elé gurul, aki egy laza
mozdulattal, csak belerúg hanyagul.
Nem kinlódik? nem vadul?
Csak belerúg hanyagul.
-Eme éltes emberek játszadozását
nézve- mindenkinek más jut eszébe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: nem jelent meg, nincs
Kötetben: nincs (nincs, nincs)
Kiadó: nincs