Leszállok érted
Szabad vadászat van, mert korlátlan a rend.
Átláthatatlan, mint az Amazonas menti dzsungelek.
Repülsz felette madaram, csapongsz szabadon,
De ha eljön az este, nincs hova leszállj.
Ágra, parti fövenyre vadak lesnek,
Reszketve számolod lépteiket, hallod, közelednek.
Csak a fennsíkig juss el, leszállok érted.
Járó motorral várlak, behúzlak a gépbe,
Gázt adok, és mögöttünk marad üvöltésük.
Csak így menekülhetsz…
Ne félj, a pilóta mindig megtalál.
Leszállok érted.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.