Karrier
orrvitorlád már szagot sem fog,
szelet pedig soha,
a karriered útját ez határkövezte,
kicsalt szirének, farsangarcok,
bolondok napjai,
és a más elsőbbségek,
a hátszéllel szemben,
örülj, ha nem lett vizes
a bugyi vagy nadrág
vagy csak nem emlékszel rá,
most meg lassan ráboldogulsz,
és már nem bömbölsz, de röhögsz,
hogy bolond az inkontinenciád
… és nézed, hogy futnak a pipacsok
a vasúti töltésen a vonatod után
… előled
(2008.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.