Egy öltözködés dilemmái
Veled találkozom.
Nem is rossz,
(hm)
randi karácsonykor!
Mit vegyek fel?
Ejnye, ez a melltartópánt mindig kikandikál!
Push up emelkedik,
rád gondolok megint.
Ez az! Testre feszülő fekete ruhám
jó lesz
látom
szemeid
dekoltázsomra
férfiéked
domborodik
Valami csillogó is kell,
hogy csillámporos szemeim észre ne vedd!
Na lám!
Hirtelen nyakamra tekeredik illatod
kéjcsillaglánc
bennem csillogsz talán?
Na rendben.
Fehér gyöngysorom
-elhatároztam-
majd tetszik neked.
Le ne vedd róla szemed!
Egy kávéra hívsz meg tudom,
de pajkos lelkem fehérebb lesz,
mint a leghabosabb tejszínhab lehetne azon.
Mondd, ki fizeti a révészt majd,
ha mennybe visz kettőnket akkor?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.