bármit kértél volna
megteszem.
de nem kértél.
csak hallgattad milyen
zaklatottan kérdeztem mit akarsz.
hogy mit szeretnél
azt tudtam nagyon jól.
azt is tudtam hogy mit szeretsz.
de ha ragadt is
idővel
lepergett rólam minden ismeret.
hogy újrakezdjük
nem voltam elég
feledékeny.
a kezemben hagyott
kézzel sem tudtam mit kezdeni. lásd
most sem.
pedig
bármit kérhetnél
hallgatnám komor
hittel ahogy mondom
még mindig szeretlek.