Vádalkut kötöttem Istennel, ha bűneim elengedi,
csöndjét ki nem beszélem.
Ma vademberekkel birkóztam, s vállig
véres a karom.
Állok
a Közép-Európa megállóban,
már elment a Vénusz, s az utolsó
járat a Mars is.
Dobozágyat készítek magamnak
papírcsillagk alatt.