Újabb: az egészség fele
nemtelen feleség
és nemtelen te
a másik
a fifti-fifti emberkéhez
lehessen egész
hasadt reccs: a fél
ádámcsutka zörgött
nem szólt
sajgott mélán
alteregod láthatatlan
skizofrén
árnyékod fele
a téren botrányt kiabál át
a fény is körbekerüli
ki hazudott
ki ha transzfesztita a más
strichel
fene enné Lecsódiában
még a Paradicsom is lopott
jó esetben virtuális
az alma pedig vadzöld
villás nyelvét
öltögeti
pikulaszóba mártogatja
- teremtész naponta
- a temetész folyamatosz
- mint a ki-le-meg-tagadász
és mi nanovilág részekként
szitálunk át egymáson
egonk molekulafelhő
utánunk testesül
párosodás valószínűtlen
a borda nem leltárhiány
a kerítő
a bordahiány
előre megfontolt
ige
(elhajlás és fénygörbülés
láthatatlanná a világ)
egészséged fele
is keres
bordád helyére protézist
maga helyett
(2008.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.