szép leszek
csipkefátyolban
karosszékben
feszes fekete fűző
szatén szárnyak
harisnyakötőm körül
hajamban fekete a szalag
sírboltod felett
ismerősök naponta
a vigasz bíbor fotelt ölel
fekete tea fehér porcelánba
bonbonok
illatos dáliák
szép leszek
nem sajnálom a stóladíjat
három papos gyászmise
két szeretős éjszaka