A lápon
Gyerekes rímek mért jöttök a számra?
Örök feledés sűrű ingoványa.
Hajós a lápon csudamódra éli,
fülébe zengnek tündérek meséi.
Démon a lápon százezer éve,
szerelemmel űzi,hajtja a regéket.
Gyermek a lápon újat jelent minden,
látja a sötétben csillogó koboldszem.
Virágok a lápon,elhalt tünemények,
epeszínű földön kikövezett vének.
Farkasok a lápon,a nagy fenevadak,
nem állják őket legyőzött,vert hadak.
Boszorkák a lápon üst köré kiállva,
átkot szórva szép lány éjjeli nászára.
Egyedül a lápon sírón,éhesen,
vér helyett víz áramlik tévesen.
De gyerekes rímek mért jöttök a számra?
Én a feledés,te az ingoványa.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.