Egy fürdõkádban
elhúzom a függönyt reggelente
minden egyes szobába ömlik
a fény, dermedten állok, dobbanj
mozdulj már meg végre, menj
csak, Isten vigyen arra a helyre,
ahol bátran lehet sötét nappal is
gyerünk, told arrébb az ágyat,
vágj eret, uzsonnának szelj fel
minden konzumálható szépet
ugye, nem bántasz szándékkal,
szeretetből dobsz oda a halálnak,
zárlatos szívek kapaszkodnak össze
a fürdőkádban, mocsokban ölelve
használtat és épet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.