Õszi dal
Nekem kevés a sok színes levél
Feledtetni a halálos csendet
Mikor a Nap köszönti a reggelt
S madarak helyett a szél zenél
Csontjaim mélyén már riaszt a tél
Hajnalnyirkos ködök menetelnek
Derengő homályos gyászba lepve
Fagy öli kedvem és párás a fény
Az évek már ellenemre érvek
Sorsom vén fáján zördül a levél
Holnap tán fehérre festi a dér
Múltamba veszett nyárlángú kedvem
Tavasz-íz szerelmem mi bennem élt
Halk búcsúdalt dúdol az őszi szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.