epilógus
kijönnek
előjönnek a párnahasítékokban
rejtezők, a sötétben egerészők
mind eljönnek
a fakószeműek, az alagútsöprögetők
a kitömött bőrűek
és a hasított hátúak
a föld alól is
a csorba fogúak, a hasadt körműek
a csontkésesek és protézisesek
a mészárszékekről, a metróalagútból
az elhagyott vagonokból csőstül
előjönnek és elmondják a búcsúszavakat
a kátrányos szakállúak, az éji agarak
a csótánybajuszosok, a fogcsikorgatók
egy órára, egy szóra jönnek
mielött dísztelen el vonulnak
eltűnnek és a helyükre mi megyünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -