Tegnap (másnap)
A képtelen ügyek óvszere talált rám,
az esti tütü, képszakadás, de ma
éber a vekker, muszájból kelek,
messzire visznek a kerekek
Üdét csak a szerető hazudik, vágyát
emlékezete festi, de légyszar a
táj üvegén, ragya ablakkeret,
messzire visznek a kerekek
A sínvas nyöszörög, fáj valahol! Párás
tekintetem is issza a rét pora,
reszket a lég - az aszálytól remeg,
messzire visznek a kerekek
Majd, ha kizöldül, vidámabb leszek,
most fütyörészgetek, káromkodj!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.