...és holnap?
...és holnap?
Nem akarok írni, mert félek a szótól
Ismerem a betűknek látszó magányt
Az ezernyi rossz után a rettegést a jótól
….Az utána megmaradt üvöltő hiányt
Nem akarok szólni, mert félek a hangtól
Ismerem az arcodra felfestett mosolyt
Semmit sem akarok adni magamból
…..Amit én kérnék, az rég elfogyott
Nem akarok lépni, mert félek az úttól
Ismerem a végtelen hívó szavát
A jövőbe tekintve álmodnék a múltról
….És tagadnám a mának ezer baját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.