Tükröm-tükröm
Fakó tükröm ne mondj semmit!
A szavaid kimondatlanul is-merem
hallani?
Vallani kéne magam előtt magamnak a színt, mert
kék zöld a fejem, ahogy a falba verem, de hiába
Meg-int
az Anyám, már százszor századjára
Mintha tudnám, hogy egyszer nem elég
Egy- szer
kellenék, egy varázsos, hazudós, bűvös
Mitől a bűnös bűne bennem csak úgy el ég
Ha-a-karom
már nem elég erős,
és a fejem betörött, az arcom bőre meg elkopott, akkor
kel lesz
fakó tükröm! Semmit se szólj! Ne is hallgass!
Ne tűrjél és ne is vallass!
Mert egy szebb napon összetör öklöm!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.